Mr Oceans tips för idag

Första betten för idag blir Mallorca-Barcelona över 2.5 mål till 1.81 på betfair. Det är en cup match i spanien där Barcelona vann första mötet med 2-0. Mallorca har spelat bättre det senaste och har tre raka i ligan, Barcelona har en sämmre form men är såklart fortfarnade riktigt bra! Det tros bli en öppen match där mallorca måste anfalla och kommer blotta sig bakåt.

Nästa bett för dagen är Manchester city mot Astonvilla, Båda lagen kommer gå för tre poäng men är inte besvikna med ett kryss. City har bra hemma facit med fyra raka segrar (men saknar Bellamy och Robinho inför den här matchen) och Astonvilla har en liten vacklande form. Jag tror på en riktigt målsnål match och tar oddset 1.79 på betfair under 2.5 mål.

Tredje bettet för idag blir Fulham hemma mot Hull. Fulham är som vanligt bra hemma denna sässongen och har ett imponerande hemma facit på 12 8 3. Fulham har inga på skadelistan. Hull har en usel form, Hull har inte vunnit på 11 matcher i ligan och jag tror The tigers även får det svårt idag. Tar Fulham på expekt tll 1.75 ggr pengarna.

Det var allt för nu

Mallorca - Barcelona över 2.5 mål till 1.81 ggr pengarna 3% av rullen på betfair

Manchester city - Aston villa under 2.5 mål till 1.79 ggr pengarna 3% av rullen på betfair

Fulham - Hull 1a till 1,75 ggr 5% avv rullen på expekt


/ Mr Ocean

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0