Mr Ocean reser sig efter en förfärlig lördag

Dagen som igår får en att bli så fruktansvärt omotiverad att fortsätta idag. Men efter morgon kaffet och efter lunchen så hittades tändningen till slut ändå :) Ibland när man tippar så är det riktigt svårt att förstå hur begripliga ting kan bli så fruktansvärt obegripliga. Hur kul är det till exemepl att se värdelösa palace ta ledingen med 2-0 mot Swansea på borta plan när man har utryckt sig innan att det är en av dom rekarna som känns bäst för dagen, USCH!!! är ordet och man känner sig fullkomligt värdelös som människa!! menmen det man inte dör av blir man starkare så KOM IGEN vackra söndag ge mig något fint!

Första reken

Jag kanske är helt ute och cyklar här, men den interjuven jag såg med Zlatan i förgår sa mycket, i mina öron sa den att Zlatan lämnar Italien nästa sässong, Spanien kanske? tror inte Inter känns särkilt motvierade till Fiorentina matchen idag, dessutom har dom en tung match i bena från i onsdags. Betfair ger 7.4 ggr pengarna på Fiorentina, testar 1% där. Testar Asian + 0.5/1 till 1.65 5%, sedan 5% på över 2.5 mål till 2.04 ggr pengarna allt på betfair.

Andra reken

Chardy - Fish I Indiana 2a omg. Fish mötte Chardy för några veckor sedan och vann lätt i raka. Fish är i bra form och n betydligt bättre tennis spelare. Han har två final platser på hardcourt dem två senaste månadarna. Fish kommer äta upp Chardy! kör 7% på Fish här till 1.46 ggr pengarna.

Tredje reken

Tror starkt på Aston Villa idag mot ett ostrukturerat Tottenham till 2.14 ggr pengarna på villa. kör 5% på Villa.

Fjärde reken

Sampdoria - Roma

Roma spela en riktigt tung match för bara tre dagar sedan, än tyngre va att dom blev utslagna. Till den här matchen är De rossi och Mexes avstängda, på skadelistan finns Totti, Perrotta,  Taddei, Aquailani och Cicnho. Vilket självklart är väldigt tungt för Roma.  Jätte spelvärt att köra på Sampdoria till 2.44 ggr pengarna. Vi minns ju vad ett taggat samp gjorde med Inter bara för några helger sen, just det slarvsylta. Jag tror dom tar chansen här med och det förvånar mig inte om siffronga springer iväg. Kör 5% på den här matchen.

Femte reken

Atalanta - Torino

Atalanta är riktigt bra hemma med en stats på 9 1 4 och Torino har inte vunnit den här sässongen än på borta plan. testar 3% på Atalanta till 2.2 ggr pengarna. Tror det kommer bli en tillknäppt match då båda lagen har haft väldigt svårt att göra mål dem senaste matcherna. Tar 5% på under 2.5 mål till 1.72

Det var allt för nu
Lycka till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0